Alle de følgende redskaber og ressourcer er tilgængelige gratis på internettet. Nogle af disse programmer og tjenester kan ogsa købes som versioner med ekstra funktioner.

Afhængigt af hvordan du har konfigureret din browser, vil et klik på et link sandsynligvis åbne et nyt browservindue (det kan være nødvendigt at aktivere pop-ups).

Engelsksprogede skrivningsværktøjer
Terminologiværktøjer
Filkomprimeringsværktøj
Microsoft Word Viewer 2003
Valutaomregner
Betalingssystemer


Engelsksprogede skrivningsværktøjer

Merriam-Webster online-engelsk ordbog plus tesaurus

Merriam-Webster online

OneLook ordbog

Denne meget nyttige metaordbog tjekker dit søgeord i 500 ordbøger på samme tid og giver dig en liste med resultatet.

OneLook

Wordweb ordbog

Dette glimrende hjælpemiddel omfatter en stor og letanvendelig engelsk ordbog og synonymordbog, og den kan bruges til at slå ord op fra de fleste programmer ved hjælp af en tilpasselig hot-key kombination. Når det er downloadet og installeret, er internetforbindelse ikke påkrævet. (Ca. 7,5 megabyte download.)

Wordweb dictionary/tesaurus

tilbage til toppen


Terminologi værktøjer

IATE flersproget terminologisk database

Dette er den officielle EU-terminologi database (efterfølgeren til Eurodicautom), som kan bruges til at fastslå betydningen af de mange videnskabelige, teknologiske, økonomiske og politiske ord og vendinger (herunder forkortelser) og / eller til at finde de tilsvarende ord i alle EUs officielle sprog plus latin. Alle har adgang til IATE. Det linker også til Eurovoc, der beskriver sig selv som “en flersproget tesaurus, der dækker de områder, hvor De Europæiske Fællesskaber er aktive”.

IATE

tilbage til toppen


Filoverførselsprotokoller og filkomprimeringsværktøj

Filoverførselsprotokoller

Nogle filer er så store, at de ikke kan komprimeres tilstrækkeligt til, at de kan medsendes i en e-mail. I sådanne tilfælde er tredjeparts filoverførseltjenester et praktisk alternativ. Eksempelvis muliggør WeTransfer gratis overførsel af filer på op til 2 GB til deres servere og den tilsigtede modtager bliver derefter tilsendt en email med et link til den uploadede fil. Større filer overføres mod betaling.

WeTransfer

Filkomprimeringsværktøj

Peazip er et filkomprimeringsværktøj, der i modsætning til det bedre kendte tilsvarende WinZip er freeware. Det bruges til at gøre en stor fil lille nok til at sende den via e-mail, såvel som til at samle flere filer i et enkelt arkiv. Det findes i både Windows-og Linux-versioner.

PeaZip

tilbage til toppen


Microsoft Word Viewer 2003

For at citere Microsoft:

“Med Word Viewer 2003 kan du åbne Word 2003-dokumenter og dokumenter oprettet med alle tidligere versioner af Microsoft Word til Windows® og Microsoft Word til Macintosh. Ud over Word-dokumentfiler (.doc) kan du også åbne filer gemt i følgende formater:

• Rich Text Format (.rtf)

• Tekst (.txt)

• Webside formater (.htm, .html, .mht, .mhtml)

• WordPerfect 5.x (.wpd)

• WordPerfect 6.x (.doc, .wpd)

• Works 6.0 (.wps)

• Works 7.0 (.wps)

• XML (.xml)

Med Word Viewer 2003 kan du se, udskrive og kopiere dokumentindhold til et andet program. Men du kan ikke redigere et åbent dokument, gemme et dokument eller oprette et nyt dokument. Denne overførsel erstatter Word 97 Viewer og alle tidligere versioner af Word Viewer”

Microsoft Word Viewer 2003

tilbage til toppen


Valutaomregner

Oanda

Oanda valutaomregningswebstedet giver dig mulighed for hurtigt at omregne et beløb i en valuta til en anden valuta.

Oanda

tilbage til toppen


Betalingssystemer

Skrill

Dette er en tredjeparts service beregnet til at sende kontante betalinger sikkert via internettet. Den ligner PayPal. Det koster ingenting at oprette en konto

Jeg er ikke i stand til at acceptere direkte betaling med kreditkort, men i de fleste lande kan du finansiere en Skrill konto med et kreditkort og derved alligevel anvende det som betalingsform.

Se Skrill webstedet for yderligere oplysninger.

tilbage til toppen


Hele indholdet af dette websted er © 2004-2016 undtagen citerede tekst på siderne med links og anbefalinger. Ingen del af det må gengives andre steder uden tilladelse. Hvis du vil linke til webstedet, bedes du linke til hovedsiden, http://www.betterbytheletter.com/da1index.html