1) Du er velkommen til at ringe til mig på vedrørende dit dokument eller noget, som ikke er dækket i Ofte Stillede Spørgsmål. Du kan også ringe på Skype (min bruger-id: erikkko).

2) Alternativt, så send mig en e-mail på – gerne med dit dokument eller et repræsentativt udsnit vedlagt, hvis det er muligt.

Hvis dit dokument endnu ikke er parat, kan du angive et skøn over det samlede antal ord / sider samt den dato, hvor du har brug for at din tekst returneres.

Jeg vil gennemgå dit dokument og oplyse dig om de omtrentlige omkostninger og den anslåede dato for afslutning / returnering af dokumentet (hvilket i nogle tilfælde kan være tidligere end den deadline, som du har angivet).

3) Eller du kan udfylde forespørgselsskemaet nedenfor.

Du vil normalt modtage svar samme dag, eller i det mindste inden for 24 timer. (Min tidszone er 6 timer efter Greenwich Mean Time (GMT -6) eller British Summer Time (BST -6), afhængigt af årstiden, og syv timer efter dansk tid (CET -7).)

Telefon:
Skype: erikkko

 


Hvis du har installeret Google Toolbar, så vil felterne, du kan udfylde ved hjælp af denne, muligvis blive vist i gult.

Felter markeret med * er obligatoriske.

Fornavn *
Efternavn  *
Din e-mail adresse*
Besked *
Din stillingsbetegnelse
Din virksomheds navn
Land


OBS! I tilfælde af forkert indtastet kode bliver formularens tekst desværre slettet.
For at undgå denne risiko er det en god idé, at kopiere din besked
før du afsender formularen.


     

 

 

Hele indholdet af dette websted er © 2004-2016 undtagen citerede tekst på siderne med links og anbefalinger. Ingen del af det må gengives andre steder uden tilladelse. Hvis du vil linke til webstedet, bedes du linke til hovedsiden, http://www.betterbytheletter.com/da1index.html